Карантин в Черкасах ввів багато обмежень на розваги, але не варто відміняти День народження дитини. Ми пропонуємо вам провести крутий та незабутній День народження на природі. Ви обираєте локацію в межах Черкас (можливий виїзд на дачу або базу відпочинку за домовленістю), а ми влаштовуємо пригоди. На наших виїзних квестах ми використовуємо фотозони, оригінальний реквізит, тобто це не буде простим блуканням за папірцями разом з аніматором.

На разі ми готові запропонувати вам 3 варіанта виїзних квестів в Черкасах – “Таємниці Фараона”, “Піратські пригоди з пошуком скарбів”, “Супергеройський квест”.

“Таємниці Фараона” – це наша новинка 2020 року для дітей молодшого віку. Дуже атмосферний, якісний та захоплюючий квест з крутим реквізитом – лабіринт, шарокат, піраміди тощо. В кінці квеста діти знаходять солодкі скарби.

“Піратський квест” – найпопулярніший квест 2019 року. Зроблений в форматі тімбілдінг, а тому він підходить як для дорослих, так і дітей. Веселий, активний, на пошук Скарбів!


“Супергеройський квест” – для фанатів коміксів Марвел. В ньому ми використовуємо гаджети та мобільний додаток для гри. Вам необхідно буде зібрати всі камені Нескінченності, щоб перемогти Таноса.

Ми розробляємо квести на будь-яку тематику та бюджет, як на дитяі свята, так і дорослі корпоративи, тімбілдінги для ІТ компаній, квести для торгових центрів, тощо.

В квестах на виїзді в Черкасах ми використовуємо мобільні додатки, крутий реквізит, оригінальні веселі сценарії. Наша креативність та ваше бажання – можуть створити дійсно неповторне свято, яке запам”ятається надовго!